Menyang kontèn

Kabiskopan Cremona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Cremona

Dioecesis Cremonensis
Lokasi
NagaraItali
Provinsi grejawiMilan
Statistik
Amba1.917 km2 (0.740 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
368,797
331,250 (kira-kira) (89.8%)
Paroki224
Informasi
DenominasiGreja Katulik
RitusRitus Roma
DidegakéAbad ping 4
KatedralCattedrale di S. Maria Assunta
Imam sekuler308 (diosesan)
28 (Ordo Relijius)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAntonio Napolioni
Biskop emeritusDante Lafranconi
Peta
Situs web
www.diocesidicremona.it

Kabiskopan Cremona (Latin: Dioecesis Cremonensis) yaiku wilayah grejawi Katulik Roma ing lor Itali, suffragan saka Kabiskopan Agung Milan.[1][2] Tahtane menika Katedral Cremona.

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Cheney, David M. "Diocese of Cremona". Catholic-Hierarchy.org. Dibukak ing June 16, 2018.
  2. Chow, Gabriel. "Diocese of Cremona (Italy)". GCatholic.org. Dibukak ing June 16, 2018.

Sumber[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 45°08′00″N 10°02′00″E / 45.1333°N 10.0333°E / 45.1333; 10.0333