Kabiskopan Aversa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabiskopan Aversa

Dioecesis Aversana
Facciata della Cattedrale di San Paolo di Aversa.JPG
Katedral Aversa
Lokasi
Nagara Itali
Provinsi grejawiNapoli
Statistik
Amba361 km2 (139 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2015)
567,566
543,260 (95.7%)
Paroki94
Informasi
DenominasiGreja Katulik
RitusRitus Roma
Didegaké1053 (969 taun kapungkur) (1053)
KatedralCattedrale di S. Paolo Apostolo
Imam sekuler184 (diosesan)
29 (Ordo Relijius)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAngelo Spinillo
Biskop emeritusMario Milano
Situs web
www.diocesiaversa.it

Kabiskopan Aversa (Latin: Dioecesis Aversana) yaiku wilayah grejawi Katulik Roma ing Campania, kidul Itali, sing didegake ing taun 1053. Kabiskopan kasebut menika suffragan saka Kabiskopan Agung Napoli.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of Aversa" Catholic-Hierarchy.org. David M. Cheney. Retrieved April 16, 2016
  2. "Diocese of Aversa" GCatholic.org. Gabriel Chow. Retrieved February 29, 2016

Koordhinat: 40°58′36″N 14°12′12″E / 40.9766°N 14.2033°E / 40.9766; 14.2033