Dhaptar Presidhèn Swiss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

1848-1874[besut | besut sumber]

Karl Schenk, minangka anggota ing Dewan Federal uga Présidhèn Konfederasi sasuwe enem periode, number only equaled by Emil Welti.

1875-1899[besut | besut sumber]

1900-1924[besut | besut sumber]

Gustave Ador, Présidhèn Konfederasi ing taun 1919 uga Présidhèn ICRC.

1925-1949[besut | besut sumber]

1950-1974[besut | besut sumber]

1975-1999[besut | besut sumber]

2000-saiki[besut | besut sumber]

*Pemilihan Desember 2012

Uga delengen[besut | besut sumber]