1856

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Fèbruari
Mèi
Juni
Juli
September
November
Dhésèmber

Séda[besut | besut sumber]