1888

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1883 1884 1885 1886 1887 1888 1889 1890 1891 1892 1893
Dasawarsa: 1870-an  1880-an  1890-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1888 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

  1. 30 Juli - Soetomo miyos ing Nganjuk

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1888&oldid=807950"