Gustave Ador

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gustave Ador
Gustave Ador

Mangsa jabatan
1 Januari 1919 – 31 Desember 1919
Pejabat sadurungé Felix Calonder
Pengganti Giuseppe Motta

Mangsa jabatan
26 Juni 1917 – 31 Desember 1919
Pejabat sadurungé Arthur Hoffmann
Pengganti Jean-Marie Musy

Lair 23 Desember 1845
Tilar donya 31 Maret 1928 (umur 82)
Kabangsan Swiss

Gustave Ador (23 Desember 1845 – 31 Maret 1928) yaiku panjenengané politikus Swiss.Gustave Kapilih ing Dèwan Federal Swiss tanggal 26 Juni 1917 kanhi lengser jabatan ing tanggal 31 Desember 1919. Panjenengané afiliasi dèning Partai Liberal.

Mangsa njabat, panjenengan mimpin:

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Fritz Bühlmann
Presiden Dewan Nasional
1901/1902
Diganti déning:
Ulrich Meister
Sing mengku  sadurungé:
Arthur Hoffmann
Anggota Dewan Federal Swiss
1917–1919
Diganti déning:
Jean-Marie Musy
Sing mengku  sadurungé:
Felix Calonder
Presiden Konfederasi
1919
Diganti déning:
Giuseppe Motta


Cithakan:Swiss Presidents

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gustave Ador ing Wikimedia Commons.


Ana loop cithakan: Cithakan:PersondataCithakan:Switzerland-politician-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gustave_Ador&oldid=861289"