Gustave Ador

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gustave Ador
GustaveAdor.jpg
Presidhèn Konfederasi Swiss
Lungguh
1 Januari 1919 – 31 Desember 1919
Kadhisiki Felix Calonder
Kagantèni Giuseppe Motta
Anggota Dewan Federal Swiss
Lungguh
26 Juni 1917 – 31 Desember 1919
Kadhisiki Arthur Hoffmann
Kagantèni Jean-Marie Musy
Rerincèn priangga
Lair (1845-12-23)Dhésèmber 23, 1845
Pati Maret 31, 1928(1928-03-31) (umur 82)
Bangsa Swiss

Gustave Ador (23 Desember 1845 – 31 Maret 1928) ya iku panjenengané pulitikus Swiss.Gustave Kapilih ing Dèwan Federal Swiss tanggal 26 Juni 1917 kanhi lengser jabatan ing tanggal 31 Desember 1919. Panjenengané afiliasi dèning Parté Liberal.

Mangsa njabat, panjenengan mimpin:

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Fritz Bühlmann
Presiden Dewan Nasional
1901/1902
Diganti déning:
Ulrich Meister
Sing mengku  sadurungé:
Arthur Hoffmann
Anggota Dewan Federal Swiss
1917–1919
Diganti déning:
Jean-Marie Musy
Sing mengku  sadurungé:
Felix Calonder
Presiden Konfederasi
1919
Diganti déning:
Giuseppe Motta


Cithakan:Swiss Presidents


Ana loop cithakan: Cithakan:PersondataCithakan:Switzerland-politician-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gustave_Ador&oldid=1107093"