Damang Batu, Gunung Mas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Damang Batu, Gunung Mas
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènGunung Mas

[[Kategori:{{{nama}}}, Gunung Mas| ]] Kacamatan Damang Batu iku sawijining kacamatan ing Kabupatèn Gunung Mas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.425 km2 lan okèhé sing ndunungi 4.661 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tumbang Marikoi.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Désa lan kalurahan [2][3][4][besut | besut sumber]

  1. Karetau Rambangun
  2. Lawang Kanji
  3. Tumbang Anoi
  4. Tumbang Mahuroi
  5. Tumbang Maraya
  6. Tumbang Posu
  7. Tumbang Sarian

Kalurahan:

  1. Tumbang Marikoi

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]