Menyang kontèn

Tewah, Gunung Mas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tewah, Gunung Mas
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri62.10.03 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Gunung Mas {{{nama dati2}}}]] Tewah iku kacamatan ing Kabupatèn Gunung Mas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.136 km2 lan okèhé kang ndunungi 16.766 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tewah, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 25 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Désa lan kalurahan [2][3][4][besut | besut sumber]

Désa:

Kalurahan:

  1. Tewah

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kalimantan Tengah sajeroning angka 2008, tabel 1.3
  2. "Profil kecamatn ing situs Pemkab. Gumung Mas". Diarsip saka sing asli ing 2012-07-23. Dibukak ing 2010-03-03.
  3. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-03-03. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)
  4. Dhaptar kode désa Kalimantan Tengah

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Tewah, Kabupatèn Gunung Mas, Kalimantan Tengah


Désa : Batu Nyapau | Batu Nyiwuh | Karason Raya | Kasintu | Rangan Mihing | Sandung Tambun | Sare Rangan | Sei Riang | Sumur Mas | Taja Urap | Tanjung Untung | Teluk Lawah | Tumbang Habaon | Tumbang Pajangei | Upun Batu


Kalurahan : Tewah