Tewah, Gunung Mas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tewah, Gunung Mas
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Gunung Mas {{{nama dati2}}}]] Tewah iku kacamatan ing Kabupatèn Gunung Mas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.136 km2 lan okèhé kang ndunungi 16.766 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tewah, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 25 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Désa lan kalurahan [2][3][4][besut | besut sumber]

Désa:

  1. Batu Nyapau
  2. Batu Nyiwuh
  3. Karason Raya
  4. Kasintu
  5. Rangan Mihing
  6. Sandung Tambun
  7. Sare Rangan
  8. Sei Riang
  9. Sumur Mas
  10. Taja Urap
  11. Tanjung Untung
  12. Teluk Lawah
  13. Tumbang Habaon
  14. Tumbang Pajangei
  15. Upun Batu

Kalurahan:

  1. Tewah

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Tewah, Kabupatèn Gunung Mas, Kalimantan Tengah


Désa : Batu Nyapau | Batu Nyiwuh | Karason Raya | Kasintu | Rangan Mihing | Sandung Tambun | Sare Rangan | Sei Riang | Sumur Mas | Taja Urap | Tanjung Untung | Teluk Lawah | Tumbang Habaon | Tumbang Pajangei | Upun Batu


Kalurahan : Tewah