Menyang kontèn

Cijoro Lebak, Rangkasbitung, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cijoro Lebak
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiBanten
KabupatènLebak
KacamatanRangkasbitung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Cijoro Lebak iku kalurahan ing Kacamatan Rangkasbitung, Kabupatèn Lebak, Provinsi Banten, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]