Malingping, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Malingping
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènLebak
Kode Kemendagri36.02.01 Edit the value on Wikidata

Malingping iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak.

Cithakan:Kacamatan Malingping

Kabupatèn Lebak