Sobang, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sobang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènLebak
Kode Kemendagri36.02.22 Edit the value on Wikidata

Sobang iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak.

Cithakan:Kacamatan Sobang

Kabupatèn Lebak