Cipanas, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cipanas
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènLebak
Kode Kemendagri36.02.04 Edit the value on Wikidata

Cipanas iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak.

Cithakan:Kacamatan Cipanas

Kabupatèn Lebak