Bojongmanik, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bojongmanik
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènLebak
Kode Kemendagri36.02.07 Edit the value on Wikidata

Bojongmanik iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak, Provinsi Banten, Indonésia.