Cimarga, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cimarga
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènLebak
Kode Kemendagri36.02.11 Edit the value on Wikidata

Cimarga iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak, Banten, Indonésia.