Pabuaran, Rangkasbitung, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabuaran
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiBanten
KabupatènLebak
KacamatanRangkasbitung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pabuaran iku désa ing Kacamatan Rangkasbitung, Kabupatèn Lebak, Provinsi Banten, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]