Batah Wétan, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batah Wétan
Désa
Batah Wétan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Batah Wétan
Batah Wétan
Batah Wétan kapernah ing Jawa Wétan
Batah Wétan
Batah Wétan
Batah Wétan kapernah ing Indonésia
Batah Wétan
Batah Wétan
Koordhinat: 7°10′21″S 112°54′46″E / 7.17254°S 112.9127°E / -7.17254; 112.9127Koordhinat: 7°10′21″S 112°54′46″E / 7.17254°S 112.9127°E / -7.17254; 112.9127
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2013

Batah Wétan iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)