Menyang kontèn

Batah Wétan, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Batah Wétan
Désa
Batah Wétan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Batah Wétan
Batah Wétan
Batah Wétan kapernah ing Jawa Wétan
Batah Wétan
Batah Wétan
Batah Wétan kapernah ing Indonesia
Batah Wétan
Batah Wétan
Koordhinat: 7°10′21″S 112°54′46″E / 7.17254°S 112.9127°E / -7.17254; 112.9127Koordhinat: 7°10′21″S 112°54′46″E / 7.17254°S 112.9127°E / -7.17254; 112.9127
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2013

Batah Wétan iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.