Batah Kulon, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batah Kulon
Désa
Batah Kulon kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Batah Kulon
Batah Kulon
Batah Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Batah Kulon
Batah Kulon
Batah Kulon kapernah ing Indonésia
Batah Kulon
Batah Kulon
Koordhinat: 7°10′26″S 112°54′01″E / 7.1739°S 112.90041°E / -7.1739; 112.90041Koordhinat: 7°10′26″S 112°54′01″E / 7.1739°S 112.90041°E / -7.1739; 112.90041
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2012

Batah Kulon iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)