Basirih, Banjarmasin Kulon, Banjarmasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Basirih
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KuthaBanjarmasin
KacamatanBanjarmasin Kulon
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Basirih iku kalurahan ing Banjarmasin Kulon, Kutha Banjarmasin, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]