Banjarmasin Kidul, Banjarmasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Banjarmasin Kidul
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar 20,18 km2

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Banjarmasin Kidul, {{{nama dati2}}}| ]]

Banjarmasin Kidul iku kacamatan ing Kutha Banjarmasin, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Banjarmasin Wétan
ing sisih kidul karo: Kacamatan Banjarmasin Kulon
ing sisih kulon karo: Kacamatan Kertak Hanyar, Kabupatèn Banjar
ing sisih wétan karo: Kacamatan Banjarmasin Tengah

Padésan[besut | besut sumber]

  1. Pemurus Dalam
  2. Pemurus Baru
  3. Murung Raya
  4. Kelayan Dalam
  5. Kelayan Timur
  6. Kelayan Kulon
  7. Kelayan Tengah
  8. Kelayan Kidul
  9. Tanjung Pagar
  10. Pekauman
  11. Mantuil