Banjarmasin Kidul, Banjarmasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarmasin Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri63.71.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:Banjarmasin Kidul, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]]

Banjarmasin Kidul iku kacamatan ing Kutha Banjarmasin, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Banjarmasin Wétan
ing sisih kidul karo: Kacamatan Banjarmasin Kulon
ing sisih kulon karo: Kacamatan Kertak Hanyar, Kabupatèn Banjar
ing sisih wétan karo: Kacamatan Banjarmasin Tengah

Padésan[besut | besut sumber]