Banjire Wis Surut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjire Wis Surut
Banjire wis surut1.jpg
PanganggitJ. F. X. Hoery
NagaraIndonesia
BasaJawa
GènreRoman
Pangecapan•Yogyakarta: Sanggar Sastra Pamarsudi Sastra Jawi (Bojonegoro) (PSJB) kanthi kerjasama kaliyan Penerbit Narasi
Kala babar
2006
Kaca170 kaca
ISBN979-7564-92-4

Buku iki anggitane J. F. X. Hoery, minangka salah siji saka atusan carita cekak kang ditulis wiwit taun 1970-an. Ana 17 carita cekak kang dikumpulaké sajeroning kumpulan carita cekak iki, ya iku:

Karya liyané[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]