Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kutha Pacitan iku kutha krajan Kabupatèn Pacitan, provinsi Jawa Wétan.


Bali menyang: Kabupatèn Pacitan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pacitan&oldid=1119187"