Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Pacitan iku kutha krajan Kabupatèn Pacitan, provinsi Jawa Wétan.