Menyang kontèn

Bamban Lor, Angkinang, Hulu Sungai Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bamban Lor
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènHulu Sungai Kidul
KacamatanAngkinang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Bamban Lor iku siji désa ing Kacamatan Angkinang, Kabupatèn Hulu Sungai Kidul, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Angkinang, Kabupatèn Hulu Sungai Kidul, Kalimantan Kidul


Desa : Angkinang | Angkinang Kidul | Bakarung | Bamban | Bamban Kidul | Bamban Lor | Kayu Abang | Taniran Kubah | Taniran Kidul | Tawia | Telaga Sili Sili