Menyang kontèn

Loksado, Hulu Sungai Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loksado
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènHulu Sungai Kidul
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri63.06.10 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Loksado iku kacamatan ing Kabupatèn Hulu Sungai Kidul, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Hulu Sungai Tengah
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Banjar karo Kabupatèn Tapin
ing sisih kulon karo: Kacamatan Padang Batung
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kotabaru karo Kabupatèn Tanah Bumbu

Désa[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Loksado, Kabupatèn Hulu Sungai Kidul, Kalimantan Kidul


Desa : Halunuk | Haratai | Hulu Banyu | Kamawakan | Lok Lahung | Loksado | Lumpangi | Malinau | Panggungan | Tumingki | Ulang