Alou Diarra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alou Diarra
AlouDiarra.JPG
Informasi Pribadi
Jeneg Jangkep Alou Diarra
Tanggal lair (1981-07-15) 15 Juli 1981 (umur 36)
Papan lair Villepinte, Prancis
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)
Posisi Gelandang
Informasi klub
Klub mangsa iki West Ham United
Nomer 23
Karier mangsa enom
1987–1993 Aulnay-sous-Bois
1993–1997 Villepinte
1997–1999 Louhans-Cuiseaux
Karier mangsa tua*
Taun Tim Tampil (Gol)
1999–2000 Louhans-Cuiseaux 3 (0)
2000–2002 Bayern Munich (A) 41 (5)
2000–2002 Bayern Munich 0 (0)
2002–2005 Liverpool 0 (0)
2002–2003 Le Havre (silihan) 25 (0)
2003–2004 Bastia (silihan) 35 (4)
2004–2005 Lens (silihan) 34 (2)
2005–2006 Lens 32 (2)
2006–2007 Lyon 15 (1)
2007–2011 Bordeaux 133 (11)
2011–2012 Marseille 34 (2)
2012– West Ham United 1 (0)
Tim nasional
2001–2002 Prancis U-20 5 (0)
2002–2004 Prancis U-21 14 (1)
2004– Prancis 44 (0)
  • Panampilan lan gol ing klub enom bisa dietung saka liga dhaerah dan akurat per 13:45, 25 Agustus 2012 (UTC).

    ‡ Panampilan lan gol sak tim nasional akurat per 18:57, 19 Juni 2012 (UTC)

Alou Diarra (lair ing Villepinte, Seine-Saint-Denis, 15 Juli 1981; umur 36 taun) ya iku pemain tengah tim nasional bal-balan Perancis keturunan Senegal lan dhuwur awaké 190 cm. Panjenengané main kanggo West Ham United. Panjenengané uga mèlu ing Piala Donya FIFA 2006 bareng timnas Perancis.

Diarra naté main kanggo Aulnay-sous-Bois, Villepinte, CS Louhans-Cuiseaux, FC Bayern Munich, Liverpool, Le Havre AC, SC Bastia|Bastia, RC Lens, Olympique Lyonnais, FC Girondins de Bordeaux [1] lan Olympique de Marseille[2] sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2012.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Diarra opts for Bordeaux". Sky Sports. 20 July 2007. Dijupuk 3 March 2011. 
  2. ^ "Alou Diarra a signé à l'OM" (ing basa French). Olympique de Marseille. 4 July 2011. Dijupuk 4 July 2011. 
  3. ^ "Hammers swoop for Diarra" (ing basa English). West Ham United. 10 August 2012. Dijupuk 10 August 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]