Menyang kontèn

FC Girondins de Bordeaux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Stadhion Chaban-Delmas Kandhang Bordeaux
Bordeaux
Center
Jeneng jangkep Football Club des
Girondins de Bordeaux
Peparab FCGB[1]
Les Girondins[2]
Le club au scapulaire[3]
Les marine et blanc[4]
Diadegaké 1881
Lapangan Stade Chaban Delmas,
Bordeaux
Kapasitas 34.462
Ketua Jean-Louis Triaud
Manajer Willy Sagnol
Liga Ligue 1
2020/21 ke-12, Ligue 1
Seragam kandang
Seragam tandang

FC Girondins de Bordeaux ya iku tim bal-balan profésional kang markasé ana ing Stadion Chaban Delmas. Klub iki main ana ing Ligue 1 lan salah sawijining klub kang ngadheaké ing taun 1932. FC Girondins de Bordeaux ya iku salah sawijing klub tuwa dhéwé lan sukses ing Perancis.

Gelar[besut | besut sumber]

Pratélan pemain[besut | besut sumber]

Skuat utama[besut | besut sumber]

Per 10 Juli 2012..

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Prancis GK Abdoulaye Keita
2 Prancis DF Michaël Ciani
3 Brazil DF Henrique
4 Polen MF Ludovic Obraniak
6 Senegal DF Ludovic Sané
7 Cameroon MF Landry N'Guémo
8 Tunisia MF Fahid Ben Khalfallah
9 Prancis FW Yoan Gouffran
10 Brazil FW Jussiê
11 Prancis FW David Bellion
14 Mali FW Cheick Diabaté
16 Prancis GK Cédric Carrasso
17 Cithakan:Country data GAB MF André Poko
18 Cèsko MF Jaroslav Plašil (kapten)
No. Pos. Jeneng
19 Prancis MF Nicolas Maurice-Belay
20 Prancis FW Henri Saivet
21 Prancis DF Matthieu Chalmé
23 Prancis DF Florian Marange
24 Mali MF Abdou Traoré
25 Brazil DF Mariano
26 Prancis MF Grégory Sertic
27 Prancis DF Marc Planus
28 Prancis DF Benoît Trémoulinas
30 Prancis GK Kévin Olimpa
40 Slowén GK Ažbe Jug
Prancis FW Anthony Modeste
Prancis DF Maxime Poundje

Disilihaké[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

Cathêtan Sikil[besut | besut sumber]

  1. "Un nouveau stade pour le FCGB" . Football.fr. 8 January 2009. Diarsip saka sing asli ing 7 June 2011. Dibukak ing 31 December 2010.
  2. "Live Bordeaux Monaco". Le Figaro . France. 23 May 2009. Dibukak ing 31 December 2010.
  3. "Les derniers pas de Chamakh" . Europe 1. 1 February 2009. Dibukak ing 31 December 2010.
  4. "Pele reve de Bordeaux" . L'Equipe. 23 May 2009. Diarsip saka sing asli ing 3 September 2009. Dibukak ing 31 December 2010.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Ligue 1

Kategaori:Bordeaux