Akhéron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kali Akhéron

Akhéron (basa Yunani Kuna: Ἀχέρων; basa Yunani Modhèren: Αχέροντας) iku kali ing Propinsi Épirus, Yunani iring lor. Dawané 52 km[1]. Tuké ana akèh banjur kaliné mili tekan Sagara Ionia ing Yunani iring kulon lumantar Désa Parga. Wong Yunani kuna percaya yèn jiwané kabèh uwong sing wis mati kudu ngliwati Akhéron karebèn mlebu krajané Adès.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Greek Army Geographic Service (1971). Péta Akhéron.