Provinsi Varese

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Varese
120px
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Lombardia
Ibukutha Varese
Area 1,199 km²
Populasi (2001) 812,934
Kapadhetan 678
Komunitas 141
Nomor Polisi VA
Kodhe Pos 210xx, 21100
Kodhe Telepon 02, 0331, 0332
ISTAT 012
Presidhèn Marco Reguzzoni
Varese posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Varese ing Italia

Provinsi Varese (basa Italia: Provincia di Varese) kuwi sawijiningprovinsi ing regione Lombardia, Italia. Ibukuthané yakuwi Varese.

Jembar wewengkon 1,199 km², lan total populasi 812,477 (2001). Ana 141 communes ing provinsi iki.[1]. Data 31 Mei, 2005, commune utama miturut cacahing pedunung yakuwi:

Commune Populasi
Varese 83,600
Busto Arsizio 79,652
Gallarate 49,149
Saronno 37,502
Cassano Magnago 20,751
Somma Lombardo 16,571
Tradate 16,351
Malnate 16,020
Samarate 15,942
Castellanza 14,635
Luino 14,169
Caronno Pertusella 13,102
Cardano al Campo 12,949
Lonate Pozzolo 11,780
Olgiate Olona 11,517
Fagnano Olona 10,837
Sesto Calende 10,285

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Upinet

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Provinsi Varese ing Wikimedia Commons.
Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Varese&oldid=813134"