Provinsi Perugia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Perugia
Logoprovinciaperugia.png
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Umbria
Ibukutha Perugia
Area 6,334 km²
Populasi (2001) 606,413
Kapadhetan 96
Komunitas 59
Nomor Polisi PG
Kodhe Pos 06010-06089, 06100
Kodhe Telepon 075, 0578, 0742, 0743
ISTAT 054
Presidhèn Giulio Cozzari
Perugia posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Perugia ing Italia

Provinsi Perugia (Basa Italia: Provincia di Perugia) kuwi sawijining provinsi ing regione Umbria, Italia, arupa rongprotelon jembar wewengkon lan cacahing pedunung ing region Umbria. Ibukuthané yakuwi kutha Perugia. Kutha-kutha wigati ing provinsi iki antara liya: Assisi, Bevagna, Città di Castello, Foligno, Gubbio, Montefalco, Norcia, Spoleto, Spello, Todi, Trevi, and Umbertide.

Referensi[sunting | sunting sumber]



Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Bandiera della Regione Umbria Italia | Province della regione Umbria Bandiera della Regione Umbria
Perugia | Terni


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Perugia&oldid=820031"