Menyang kontèn

Wangunreja, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wangunreja
Désa
Wangunreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wangunreja
Wangunreja
Wangunreja kapernah ing Jawa Tengah
Wangunreja
Wangunreja
Wangunreja kapernah ing Indonesia
Wangunreja
Wangunreja
Koordhinat: 7°46′31″S 109°59′45″E / 7.77514°S 109.99583°E / -7.77514; 109.99583Koordhinat: 7°46′31″S 109°59′45″E / 7.77514°S 109.99583°E / -7.77514; 109.99583
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2006

Wangunreja iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.