Menyang kontèn

Tegalreja, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegalreja
Désa
Tegalreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Jawa Tengah
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Indonesia
Tegalreja
Tegalreja
Koordhinat: 7°45′12″S 109°59′25″E / 7.75323°S 109.99021°E / -7.75323; 109.99021Koordhinat: 7°45′12″S 109°59′25″E / 7.75323°S 109.99021°E / -7.75323; 109.99021
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2011

Tegalreja iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.