Menyang kontèn

Sokawatèn, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sokawatèn
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°44′33″S 109°57′43″E / 7.74239°S 109.96208°E / -7.74239; 109.96208Koordhinat: 7°44′33″S 109°57′43″E / 7.74239°S 109.96208°E / -7.74239; 109.96208
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2022

Sokawatèn iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.