Menyang kontèn

Tegalkuning, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegalkuning
Désa
Tegalkuning kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tegalkuning
Tegalkuning
Tegalkuning kapernah ing Jawa Tengah
Tegalkuning
Tegalkuning
Tegalkuning kapernah ing Indonesia
Tegalkuning
Tegalkuning
Koordhinat: 7°45′41″S 109°57′28″E / 7.7615°S 109.95771°E / -7.7615; 109.95771Koordhinat: 7°45′41″S 109°57′28″E / 7.7615°S 109.95771°E / -7.7615; 109.95771
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2014

Tegalkuning iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.