Tegalkuning, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalkuning
Désa
Tegalkuning kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tegalkuning
Tegalkuning
Tegalkuning kapernah ing Jawa Tengah
Tegalkuning
Tegalkuning
Tegalkuning kapernah ing Indonésia
Tegalkuning
Tegalkuning
Koordhinat: 7°45′41″S 109°57′28″E / 7.7615°S 109.95771°E / -7.7615; 109.95771Koordhinat: 7°45′41″S 109°57′28″E / 7.7615°S 109.95771°E / -7.7615; 109.95771
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tegalkuning iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)