Barakulon, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barakulon
Kalurahan
Barakulon kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Barakulon
Barakulon
Barakulon kapernah ing Jawa Tengah
Barakulon
Barakulon
Barakulon kapernah ing Indonésia
Barakulon
Barakulon
Koordhinat: 7°44′30″S 109°59′55″E / 7.74158°S 109.99858°E / -7.74158; 109.99858Koordhinat: 7°44′30″S 109°59′55″E / 7.74158°S 109.99858°E / -7.74158; 109.99858
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.1010

Barakulon iku kalurahan ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)