Menyang kontèn

Klédhung Karangdalem, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klédhung Karangdalem
Kalurahan
Klédhung Karangdalem kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem kapernah ing Jawa Tengah
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem kapernah ing Indonesia
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem
Koordhinat: 7°43′13″S 109°58′57″E / 7.7204°S 109.98248°E / -7.7204; 109.98248Koordhinat: 7°43′13″S 109°58′57″E / 7.7204°S 109.98248°E / -7.7204; 109.98248
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.1027

Klédhung Karangdalem iku kalurahan ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.