Sawit, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sawit
Désa
Sawit kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sawit
Sawit
Sawit kapernah ing Jawa Tengah
Sawit
Sawit
Sawit kapernah ing Indonésia
Sawit
Sawit
Koordhinat: 7°45′02″S 109°57′23″E / 7.75061°S 109.95641°E / -7.75061; 109.95641Koordhinat: 7°45′02″S 109°57′23″E / 7.75061°S 109.95641°E / -7.75061; 109.95641
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2018

Sawit iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)