Candhingasinan, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Candhingasinan
Désa
Candhingasinan iku kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Candhingasinan
Candhingasinan
Candhingasinan iku kapernah ing Jawa Tengah
Candhingasinan
Candhingasinan
Candhingasinan iku kapernah ing Indonésia
Candhingasinan
Candhingasinan
Koordhinat: 7°44′29″S 109°58′29″E / 7.74143°S 109.97476°E / -7.74143; 109.97476Koordhinat: 7°44′29″S 109°58′29″E / 7.74143°S 109.97476°E / -7.74143; 109.97476
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Purwareja
Kacamatan Banyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2021

Candhingasinan iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.