Candhingasinan, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhingasinan
Désa
Candhingasinan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Candhingasinan
Candhingasinan
Candhingasinan kapernah ing Jawa Tengah
Candhingasinan
Candhingasinan
Candhingasinan kapernah ing Indonésia
Candhingasinan
Candhingasinan
Koordhinat: 7°44′29″S 109°58′29″E / 7.74143°S 109.97476°E / -7.74143; 109.97476Koordhinat: 7°44′29″S 109°58′29″E / 7.74143°S 109.97476°E / -7.74143; 109.97476
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2021

Candhingasinan iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)