Menyang kontèn

Cengkawakreja, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cengkawakreja
Désa
Cengkawakreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Cengkawakreja
Cengkawakreja
Cengkawakreja kapernah ing Jawa Tengah
Cengkawakreja
Cengkawakreja
Cengkawakreja kapernah ing Indonesia
Cengkawakreja
Cengkawakreja
Koordhinat: 7°46′22″S 110°00′38″E / 7.77281°S 110.01068°E / -7.77281; 110.01068Koordhinat: 7°46′22″S 110°00′38″E / 7.77281°S 110.01068°E / -7.77281; 110.01068
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2007

Cengkawakreja iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.