Menyang kontèn

Kliwonan, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kliwonan
Désa
Kliwonan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kliwonan
Kliwonan
Kliwonan kapernah ing Jawa Tengah
Kliwonan
Kliwonan
Kliwonan kapernah ing Indonesia
Kliwonan
Kliwonan
Koordhinat: 7°43′38″S 109°58′46″E / 7.7273°S 109.97949°E / -7.7273; 109.97949Koordhinat: 7°43′38″S 109°58′46″E / 7.7273°S 109.97949°E / -7.7273; 109.97949
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2015

Kliwonan iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.