Kliwonan, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kliwonan
Désa
Kliwonan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kliwonan
Kliwonan
Kliwonan kapernah ing Jawa Tengah
Kliwonan
Kliwonan
Kliwonan kapernah ing Indonésia
Kliwonan
Kliwonan
Koordhinat: 7°43′38″S 109°58′46″E / 7.7273°S 109.97949°E / -7.7273; 109.97949Koordhinat: 7°43′38″S 109°58′46″E / 7.7273°S 109.97949°E / -7.7273; 109.97949
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2015

Kliwonan iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)