Golok, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Golok
Désa
Golok kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Golok
Golok
Golok kapernah ing Jawa Tengah
Golok
Golok
Golok kapernah ing Indonésia
Golok
Golok
Koordhinat: 7°44′21″S 109°57′18″E / 7.73927°S 109.9549°E / -7.73927; 109.9549Koordhinat: 7°44′21″S 109°57′18″E / 7.73927°S 109.9549°E / -7.73927; 109.9549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2023

Golok iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)