Menyang kontèn

Golok, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Golok
Désa
Golok kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Golok
Golok
Golok kapernah ing Jawa Tengah
Golok
Golok
Golok kapernah ing Indonesia
Golok
Golok
Koordhinat: 7°44′21″S 109°57′18″E / 7.73927°S 109.9549°E / -7.73927; 109.9549Koordhinat: 7°44′21″S 109°57′18″E / 7.73927°S 109.9549°E / -7.73927; 109.9549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2023

Golok iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.