Candhisari, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhisari
Désa
Candhisari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Candhisari
Candhisari
Candhisari kapernah ing Jawa Tengah
Candhisari
Candhisari
Candhisari kapernah ing Indonésia
Candhisari
Candhisari
Koordhinat: 7°43′41″S 109°57′49″E / 7.72814°S 109.96373°E / -7.72814; 109.96373Koordhinat: 7°43′41″S 109°57′49″E / 7.72814°S 109.96373°E / -7.72814; 109.96373
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Candhisari iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)