Menyang kontèn

Wanadaya, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanadaya
Désa
Wanadaya kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Wanadaya
Wanadaya
Wanadaya kapernah ing Jawa Tengah
Wanadaya
Wanadaya
Wanadaya kapernah ing Indonesia
Wanadaya
Wanadaya
Koordhinat: 7°31′34″S 110°28′37″E / 7.5262098°S 110.4768555°E / -7.5262098; 110.4768555Koordhinat: 7°31′34″S 110°28′37″E / 7.5262098°S 110.4768555°E / -7.5262098; 110.4768555
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2001

Wanadaya iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.