Menyang kontèn

Genting, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Genting
Désa
Genting kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Genting
Genting
Genting kapernah ing Jawa Tengah
Genting
Genting
Genting kapernah ing Indonesia
Genting
Genting
Koordhinat: 7°17′35″S 110°45′23″E / 7.29306°S 110.7564°E / -7.29306; 110.7564Koordhinat: 7°17′35″S 110°45′23″E / 7.29306°S 110.7564°E / -7.29306; 110.7564
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2012

Genting iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.