Menyang kontèn

Gubug, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gubug
Désa
Gubug kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Gubug
Gubug
Gubug kapernah ing Jawa Tengah
Gubug
Gubug
Gubug kapernah ing Indonesia
Gubug
Gubug
Koordhinat: 7°22′29″S 110°39′48″E / 7.37464°S 110.66347°E / -7.37464; 110.66347Koordhinat: 7°22′29″S 110°39′48″E / 7.37464°S 110.66347°E / -7.37464; 110.66347
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2015

Gubug iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.