Menyang kontèn

Sukabumi, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukabumi
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°33′45″S 110°31′35″E / 7.56259°S 110.5263°E / -7.56259; 110.5263Koordhinat: 7°33′45″S 110°31′35″E / 7.56259°S 110.5263°E / -7.56259; 110.5263
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2011

Sukabumi iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.