Menyang kontèn

Gedhangan, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gedhangan
Désa
Gedhangan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Gedhangan
Gedhangan
Gedhangan kapernah ing Jawa Tengah
Gedhangan
Gedhangan
Gedhangan kapernah ing Indonesia
Gedhangan
Gedhangan
Koordhinat: 7°31′29″S 110°30′24″E / 7.5247642°S 110.5066489°E / -7.5247642; 110.5066489Koordhinat: 7°31′29″S 110°30′24″E / 7.5247642°S 110.5066489°E / -7.5247642; 110.5066489
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2003

Gedhangan iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.