Menyang kontèn

Bakulan, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bakulan
Désa
Bakulan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bakulan
Bakulan
Bakulan kapernah ing Jawa Tengah
Bakulan
Bakulan
Bakulan kapernah ing Indonesia
Bakulan
Bakulan
Koordhinat: 7°30′44″S 110°33′16″E / 7.5122096°S 110.5543202°E / -7.5122096; 110.5543202Koordhinat: 7°30′44″S 110°33′16″E / 7.5122096°S 110.5543202°E / -7.5122096; 110.5543202
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2007

Bakulan iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.