Menyang kontèn

Jombang, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jombang
Désa
Jombang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jombang
Jombang
Jombang kapernah ing Jawa Tengah
Jombang
Jombang
Jombang kapernah ing Indonesia
Jombang
Jombang
Koordhinat: 7°32′07″S 110°30′02″E / 7.5352957°S 110.5006901°E / -7.5352957; 110.5006901Koordhinat: 7°32′07″S 110°30′02″E / 7.5352957°S 110.5006901°E / -7.5352957; 110.5006901
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2002

Jombang iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.