Menyang kontèn

Jélok, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jélok
Désa
Jélok kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jélok
Jélok
Jélok kapernah ing Jawa Tengah
Jélok
Jélok
Jélok kapernah ing Indonesia
Jélok
Jélok
Koordhinat: 7°31′19″S 110°33′58″E / 7.5218666°S 110.5662384°E / -7.5218666; 110.5662384Koordhinat: 7°31′19″S 110°33′58″E / 7.5218666°S 110.5662384°E / -7.5218666; 110.5662384
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2006

Jélok iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.