Menyang kontèn

Kembangkuning, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kembangkuning
Désa
Kembangkuning kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kembangkuning
Kembangkuning
Kembangkuning kapernah ing Jawa Tengah
Kembangkuning
Kembangkuning
Kembangkuning kapernah ing Indonesia
Kembangkuning
Kembangkuning
Koordhinat: 7°34′26″S 110°40′56″E / 7.57376°S 110.68236°E / -7.57376; 110.68236Koordhinat: 7°34′26″S 110°40′56″E / 7.57376°S 110.68236°E / -7.57376; 110.68236
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2014

Kembangkuning iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.