Menyang kontèn

Sumbung, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumbung
Désa
Sumbung kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sumbung
Sumbung
Sumbung kapernah ing Jawa Tengah
Sumbung
Sumbung
Sumbung kapernah ing Indonesia
Sumbung
Sumbung
Koordhinat: 7°31′43″S 110°31′50″E / 7.5287261°S 110.5304842°E / -7.5287261; 110.5304842Koordhinat: 7°31′43″S 110°31′50″E / 7.5287261°S 110.5304842°E / -7.5287261; 110.5304842
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2004

Sumbung iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.